Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kétfejű fogkefe (L méret)

4.300 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Nagy testű kutyák részére (16 kg+)
Termék címkék:
fogápolás kutya kutyafogkefe

ÁLLATORVOSOK AJÁNLÁSÁVAL!

A Petosan kétfejű kutya fogkefe különösen felhasználóbarát és hatékony. A szakértők, állatorvosok és kutyatulajdonosok tapasztalata szerint is ma talán a legjobb fogkefe a világon.

A kutyák fogazatának anatómiai sajátosságai alapján a különböző méretű kutyák (nagy, közepes és kis testű, ezenkívül „toy” fajták, illetve kölykök) eltérő fogsorméreteinek megfelelően 4 fajta Petosan kétfejű fogkefét (L,M,S, Toy&Puppy) fejlesztettek ki. A fogkefén levő két kefefej optimális módon átöleli a fogakat
és egyszerre tisztítja a fogak első és hátulsó részét.

A kimondottan kölyökkutyáknak illetve kis testű kutyáknak kifejlesztett készlet tökéletesen megfelel a tejfogak valamint a toy kutyusok pici fogainak ápolására.
Egy kölyökkutya tejfogai 4-6 hetes korában bújnak ki, majd kb. 3 hónapos korukban esnek ki. Kedvencünk fél éves korára már az  összes maradandó foga kinő és kialakul végleges harapása.

Ha szeretnénk megelőzni a fogbetegségek kialakulását, és az azzal járó megbetegedéseket, nagyon fontos, már a kölyökkortól való rendszeres fogápolás.
A kefefejek úgy vannak megdöntve, hogy a sörték 45 fokos szögben találkozzanak a foggal. Ez ideális az ínyvonalnál és az alatti tisztításhoz, ahol a káros baktériumok szaporodnak. Mivel a kefe átöleli a fogakat, a kefét a fogsor vezérli a fogmosás során, így a gazdi könnyebben tudja elvégezni a megfelelő tisztítást.
A dentál higiénia nemcsak nekünk embereknek fontos, hanem kedvencünknek is.

A Petosan kétfejű fogkefe és fogkrém napi használatával a plakk és fogkő képződés, illetve fogszuvasodás megelőzhető. A megfelelő méretű Petosan kétfejű fogkefe kiválasztása kedvencünk részére testtömegük alapján
történjen.:
 Nagytestű kutyák 16Kg+ /L/
 Közepes testű Dogs 7-15kg /M/
 Kistestű 3-7Kg /S/
 „Toy” fajták, illetve kölykök 3Kg -ig /Toy dog&Puppy/


Használati útmutató a Petosan kétfejű fogkeféhez
 első lépésként kóstoltasd meg a Petosan fogkrémet a kutyusoddal
 nedvesítsd be a fogkefét
 a tubusból nyomj borsónyi mennyiséget a sörtékre
 a fogkefét úgy helyezd a kutyusod fogának rágófelszínére, hogy a fogsor a két fej között helyezkedjen el, így egyszerre tudod megmosni a fog mindkét oldalát
 finom párhuzamos mozgással tisztítsd hatékonyan a fogakat, az ínyszélt és a fognyakat is

Főbb tulajdonságok

Gyártó: Petosan

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!