Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tenyésztők és kancatartók nagy húsvéti játéka

A tenyésztők és kancatartók nagy húsvéti játéka
Vegyél részt a Fabiancsics Horses, a Premium Horse Feeds Hungary, a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete, a Tattersall Bt. és a Fertilitas 99 Kft. közös nyereményjátékában értékes ajándékokért!

NYERJ INGYENES FEDEZTETÉST és további értékes ajándékcsomagokat a Fabiancsics Horses & Premium Horse Feeds Hungary & Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete & Tattersall Bt. & Fertilitas 99 Kft. felajánlásaival!

Mit kell tenned ahhoz, hogy Te legyél a szerencsés nyertes?

Feladatok a Facebookon:

  1. Like-old Facebook-oldalainkat!
  2. Kommentben jelöld meg 3 lovas barátodat, és írd be annak a ménnek a számát, akit választanál! - FABIANCSICS HORSES - Fedezőmének
  3. Oszd meg a játékot a saját oldaladon is!
  4. Plusz esélyért: adj le sperma-előrendelést: https://bit.ly/Fabiancsics-Horses-sperma-elorendeles

Feladatok az Instagramon:

  1. Kövesd oldalainkat Instagramon!
  2. Kommentben jelöld meg 3 lovas barátodat, és írd le annak a ménnek a számát, akit választanál! - FABIANCSICS HORSES - Fedezőmének
  3. Plusz esélyért tedd ki a játékot sztoriba és jelölj meg rajta minket is!
  4. Tripla esély: adj le sperma-előrendelést: https://bit.ly/Fabiancsics-Horses-sperma-elorendeles

Határidő: 2023. április 10. (Húsvét Hétfő éjfél)

Nyeremények:
I. díj: ingyenes sperma a Fabiancsics Horses 2023-as ménkatalógusából szabadon választható, friss spermával fedező ménnel + 3x ingyenes spermavétel a Fertilitas Kft jóvoltából + 35 000 Ft értékű voucher az MSLT-től (felhasználható csikójelölésre, honosításra vagy tulajdonosátírásra) + 1 zsák kancatáp és 1 zsák csikótáp a Premium Horse Feeds Hungary-től + TRM táplálékkiegészítő ajándékcsomag 50 000 Ft értékben a Tattersall Bt. felajánlásával
II. díj: 1 zsák kancatáp és 1 zsák csikótáp + 1 db Effol/Effax ajándékcsomag a Premium Horse Feeds Hungary-tól
III. díj: 1 zsák kancatáp és 1 zsák csikótáp, 1 db Effol/Effax ajándékcsomag a Premium Horse Feeds Hungary-tól

A Premium Horse Feeds Hungary termékek részletes megnevezése:
2 zsák Baileys vagy GAIN Foal Pellets csikótáp, 2 zsák Baileys vagy GAIN Stud Balancer kancatáp és 2 zsák Baileys vagy GAIN Stud Mix vagy Stud Cubes. Az Effol / Effax ajándékcsomagok tartalma: Effol ápoló szájkrém, Effol Superstar shine szőrfény, Effax boot cleaner + shine tisztító és ápoló spray.

Játékszabályzat:
Közös játék a fent említett oldalak között Instagramon & Facebookon, melynek során a feltételeket teljesítők között összesen 3 nyertesnek sorsoljuk ki a felsorolt nyereményeket.
A nyeremény NEM átruházható.
A játékot sem az Instagram, sem a Facebook nem szponzorálja. A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyertesek nevét nyilvánosan közzétesszük és őket Instagram, vagy Messenger üzenetben értesítjük.

FABIANCSICS HORSES - Fedezőmének: