Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FURminator® aljszőrkefe lovaknak

17.200 Ft
Kiszerelés:
1 db
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
A FURminator® Undercoat deShedding aljszőrkefe -lovaknak- akár 90%-ban eltávolítja a lovak téli bundáját és a vedlést okozó kilazult szőrszálait az aljszőrzetből.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

1. LÉPÉS 

Az aljszőrzet deShedding kezelése elvégezhető bármikor, amikor a ló bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megejteni.A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy terveztük, hogy rendszeres használat esetén segítse a lovak bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. LÉPÉS

Mielőtt használná a deShedding kefét, nézze át alaposan lovát.Nézzen be a szőrzet alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat.Ha talál ilyesmit, kefélés előtt konzultáljon állatorvossal! 

3. LÉPÉS

A deShedding eszközt is a többi keféhez hasonlóan használja, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányában, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat.Haladjon lova fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel.Egy területet ne keféljen túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzza a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé. Noha a Skin Guard® bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvence bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyeljen, hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást. Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt vesz észre, hagyjon fel az aljszőrkefe használatával.

4. LÉPÉS

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

 

Főbb tulajdonságok

Gyártó: FURminator

Részletek

  • A rozsdamentes acél deShedding él a felső szőrzetrétegen keresztülhaladva biztonságosan és könnyedén eltávolítja a laza aljszőrzetet anélkül, hogy károsítaná a fedőszőrzetet vagy megvágná a bőrt.
  • A Skin Guard® végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken. 
  • Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.
  • A FURejector® gombbal könnyedén kiszabadítható a szőr, így a szőrtelenítés könnyebb, mint valaha.
  • Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!