Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Equine America Super Hoof Plus Pellets

24.700 Ft
Kiszerelés:
3 kg
Menny.:db
Elérhetőség: Külső raktáron
Segíti a paták növekedését és minőségének javulását. 
Termék címkék:
equine america paták

A lovak egészségének támogatására

Ultramagas specifikáció az optimális pata növekedés és minőség támogatásához
30 mg biotint tartalmaz 100 g napi adagonként, könnyen ehető, ízletes pelletben
Ezenkívül kulcsfontosságú kéntartalmú aminosavat tartalmaz, metionint és MSM-et
Fontos biológiailag hozzáférhető nyomelemeket tartalmaz, beleértve a cinket is
Probiotikumokat tartalmaz a bélrendszer egészségének támogatására – alapvető fontosságú a paták egészsége szempontjából
C- és E-vitamin gazdag keverékét, valamint növényi alapú antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert és a máj egészségét
Alacsony cukor- és keményítőtartalmú, így alkalmas lovak és pónik számára.

Az Equine America BETA NOPS és UFAS biztosított, ami azt jelenti, hogy a termék teljes nyomon követhetősége biztosított, valamint minőségbiztosítási program, amely minimálisra csökkenti a takarmány tiltott anyagokkal és NOPS-szal való szennyeződésének kockázatát. A termékeket úgy alakították ki, hogy alkalmasak legyenek a FEI előírásai és a Versenyszabályok szerint versenyző lovakra.

Super Hoof Pellets Plust úgy alakították ki, hogy biztosítsa a kulcsfontosságú tápanyagokat, amelyek tudományosan bizonyítottan fontosak az egészséges, egészséges paták előállításában és fenntartásában.

Az 1980-as évek óta felismerték, hogy a biotin létfontosságú szerepet játszik az új pataszarv növekedésében, amelyet speciális keratinizált sejtekből állítanak elő, amelyek tubulusokat képeznek a koszorúér szalagtól a patafal tövéig. A kutatók megjegyezték, hogy a kiegészítő biotin (20 g egy 500 kg-os lóhoz és legfeljebb 30 g egy 600 kg-os + lóhoz) az új ló növekedésének javulását eredményezte (de csekély hatással volt az amúgy is rossz minőségű vagy sérült szarvra), és pozitív eredményeket észleltek a koszorúérnél. több hetes kiegészítés után rögzítették.

További kutatások igazolták a kén jelentőségét a tubulusokat rögzítő kettős kötések kialakításában, ami erős és egészséges patafalat eredményez. A biológiailag hozzáférhető ként mind a kéntartalmú aminosavakból, köztük a metioninból, mind az MSM-ből (metil-szulfonil-metán) biztosítja a Super Hoof Plus pelletekben.

Az olyan kulcsfontosságú ásványi anyagokról, mint a cink, a réz és a mangán, szintén létfontosságú szerepet játszanak a pata minőségében, és szerves és szervetlen forrásokból egyaránt szerepelnek a Super Hoof Plus pelletekben, hogy biztosítsák az optimális biológiai hozzáférhetőséget.

A bélmikrobióma szerepe egyre inkább felismerhető, hogy fontos szerepet játszik az anyagcsere egészségének számos területén, beleértve az erős, egészséges paták előállítását. A probiotikumok alkalmazása segít a bélrendszer egészségének biztosításában, ami viszont támogatja a paták egészségét.

A C- és E-vitamin, valamint a növényi alapú antioxidánsok, köztük a csipkebogyó, erős keveréke, valamint a máriatövis és a pitypang segíti a máj és az immunrendszer támogatását, amelyek egyaránt létfontosságúak az egészség és a jólét elősegítésében. , beleértve a pata növekedését. Azoknál a lovaknál, amelyek betegségben vagy anyagcserezavarban, például laminitiszben szenvedtek, gyakran „gyűrűk” jelennek meg a patáikon, jelezve, hogy a betegség vagy betegség során az egészséges pata növekedése megszakadt.

Tehát a Super Hoof Plus pelletek nemcsak tudományosan alátámasztott mennyiségű kulcstápanyagot biztosítanak, amelyek közvetlen hatással vannak a paták növekedésére és minőségére, hanem számos egyéb tápanyagot és növényi alapú vegyületet is biztosítanak az általános egészség és jólét támogatására, ami szintén elősegíti a paták egészségét. 

Főbb tulajdonságok

Gyártó: Equine America
Jellemzők pellet
Kiszerelés 3 kg

Részletek

Etetési javaslat:

500-600 kg-os lónak 100 gramm/ nap. Maximum 100 gramm/ nap.

Hozzávalók 100g adagonként:

Biotin 30mg MSM 5g
Methionine 2000mg Lizin1900mg
Cink (from glycinate and oxide) 350mg Réz30mg
Magnézium 350mg Kalcium 3.5g
Probiotikum 2.5 x 10 a tizeidken cfu C-vitamin 900mg
Csipkebogyó 1000mg Máriatövis kivonat15mg

30 mg biotint tartalmaz 100 g adagonként, hogy elősegítse a kiváló minőségű szarvnövekedést a koszorúér-szalagtól a patafal tövéig.

Az MSM biológiailag hozzáférhető kénforrást biztosít a pata tubulusai közötti kötések támogatására és megerősítésére. Segít a normál gyulladásos reakció támogatásában is.

metionin egy kéntartalmú aminosav, és biológiailag hozzáférhető kénforrást biztosít a tubulusok közötti kénkötések támogatásához.

Kulcsfontosságú ásványi anyagok, a cink, a réz, a mangán és a kalcium kulcsfontosságú szerepet játszanak a patafal szerkezeti integritásának megőrzésében, és szerves ásványi glicinátokból, valamint szervetlen sókból biztosítják az optimális biológiai hozzáférhetőséget.

probiotikumok hozzájárulnak a bél mikrobiómának támogatásához, amely alapvető fontosságú az általános egészséghez és jóléthez, beleértve a paták egészségét

C- és E-vitaminból származó antioxidánsok, valamint a csipkebogyóból és a borsmentából származó fitokemikáliák segítenek semlegesíteni a káros szabad gyököket és támogatják az immunrendszert.

máriatövis és gyermekláncfű kivonat segíti a máj és az immunrendszer támogatását, az optimális egészség megőrzését, valamint a patás szarv termelését és minőségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

NAF Sand Gard

Raktáron
24.500 Ft

NAF Profeet Liquid

Raktáron
24.500 Ft

NAF Profeet Powder

Raktáron
24.500 Ft

NAF Respirator Boost

Raktáron
25.000 Ft

NAF B.L.K

Raktáron
24.300 Ft

Foran Hoof Aid Powder

Raktáron
23.800 Ft

Equine America Xtra Boost

Külső raktáron
25.700 Ft

NAF Superflex Senior

Raktáron
23.700 Ft

Foran Cal-Gro

Raktáron
26.400 Ft

St. Hippolyt Linu Star

Külső raktáron
22.900 Ft

NAF Superflex Liquid

Raktáron
26.500 Ft

NAF Magic Liquid

Raktáron
22.700 Ft

NAF Magic Powder

Raktáron
22.700 Ft

NAF Superflex

Raktáron
22.600 Ft

Immunovet EQ

Raktáron
26.900 Ft

NAF Oestress

Raktáron
22.300 Ft

NAF Oestress Liquid

Raktáron
22.300 Ft

Foran Coppervit

Raktáron
22.200 Ft